top of page
Writer's pictureFisioPoint

Teràpia INDIBA Activ en Fisioteràpia


Avui parlarem d'INDIBA, una eina innovadora que pot marcar la diferència en la nostra recuperació física.

En làmbit de la fisioteràpia, la recerca de mètodes efectius per accelerar la recuperació i millorar els resultats és constant.

INDIBA és una teràpia basada en la radiofreqüència que ha emergit com una opció prometedora per a aquells que cerquen una rehabilitació més ràpida i eficaç.


Com funciona INDIBA a la Fisioteràpia?


La tecnologia INDIBA utilitza corrents de radiofreqüència a 448KHz per estimular la regeneració cel·lular i millorar la circulació sanguínia. A través d'elèctrodes que s'apliquen a la zona afectada, es genera un augment de temperatura localitzada, cosa que afavoreix l'oxigenació dels teixits i accelera el procés de curació.


Beneficis per a la Recuperació:


1.Reducció del Dolor: INDIBA ha demostrat ser efectiva en l'alleujament del dolor, tant agut com crònic. L´estimulació dels mecanismes naturals d´analgèsia contribueix a una millora significativa en la qualitat de vida dels pacients.


2.Acceleració de la Recuperació: La capacitat de INDIBA per augmentar el flux sanguini i estimular la regeneració cel·lular accelera els temps de recuperació. Això és especialment beneficiós per a lesions esportives, postoperatoris i diverses afeccions musculoesquelètiques.


3.Millora de la Flexibilitat i Mobilitat: L'aplicació d'INDIBA no només se centra en l'alleujament del dolor, sinó que també promou la flexibilitat i la mobilitat i contribueix a una rehabilitació més completa.


4.Tractament No Invasiu: INDIBA ofereix una alternativa no invasiva per a aquells que volen evitar procediments més agressius. El seu enfocament suau, però efectiu, minimitza l'estrès al pacient i proporciona resultats notablement positius.


Fiable?


A més de nombrosos estudis científics que avalen l'eficàcia d'INDIBA, ja són milers de professionals de la salut i pacients que han experimentat els beneficis d'INDIBA. Des de la recuperació de lesions esportives fins a la millora en la qualitat de vida de persones amb condicions cròniques.



Conclusió:


En resum, INDIBA es presenta com un aliat valuós pel camí cap a la recuperació. La seva capacitat per alleujar el dolor, accelerar la curació i millorar la funcionalitat fa que aquesta tecnologia sigui una de les principals pioneres a lafisioteràpia moderna.

A FisioPoint, ens enorgulleix oferir als nostres pacients solucions avançades com INDIBA per garantir un camí de recuperació òptim.


Si estàs considerant opcions per a la teva rehabilitació, explora el poder transformador de INDIBA i descobreix com et pot ajudar a recuperar el teu benestar físic!


“Always on Point!”


FisioPoint Figueres.

 

48 views0 comments

Comments


bottom of page